Neděle

08. září 2024

Nyní

18.8ºC

Zítra

30.5ºC

Svátek má

Mariana

Neviděli jste ji? Policie pátrá po 49leté ženě z Hradce, má obavy o její život

3. října 2023

Hradečtí kriminalisté od úterního poledne marně pátrají po 49leté Gabriele Bečkové. Žena je vysoká 168 centimetrů, na sobě má zelené kalhoty, černé triko a béžové boty. Vzhledem k zdravotnímu stavu chodí špatně a o holích. "Jelikož je důvodná obava o její zdraví i život, obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud si ji všimnete, zavolejte na linku 158," uvedla mluvčí hradeckých kriminalistů Iva Kormošová.

Gabriela Bečková měla v úterý dopoledne navštívit svého praktického lékaře. K němu však nedorazila a od 12 hodin má nedostupný telefon a nedala o sobě vědět. Policisté po 49leté ženě intenzivně pátrají, prověřili její možná místa pobytu, lékařská zařízení, její příbuzné a známé. Bohužel však bez kladného výsledku.

"Jelikož je důvodná obava o její zdraví i život, obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud si ji všimnete, zavolejte na linku 158," žádají policisté o pomoc veřejnost. Podle policejní databáze je žena 168 centimetrů vysoká, plnoštíhlé postavy, má šedý melír či špinavé blond vlasy a sluneční dioptrické brýle. Na sobě by měla mít zelené 3/4 kalhoty, černé triko a béžové boty. Poznávacím znamením by mohla být také špatná chůze o holích. Pohřešovaná žena není pro své okolí nebezpečná. 

Tomáš Kulhánek
tomas.kulhanek@salonkyhk.cz
Foto: Policie ČR